torsdag 31 maj 2012

Kan man dra tankar till sig?


Tänk om det är så att man sprider sina tankar omkring sig? Tankar är oerhört kraftfulla, både de positiva och de negativa, och fungerar som skapande krafter. Mycket förenklat kan man säga att:

• Positiva tankar ger energi, "lyfter" oss , gör oss piggare, friskare (läkarvetenskapen talar ofta om positivt tänkande som en viktig faktor vid behandling av sjukdomar), och gör det lättare att aktivt hantera omständigheterna i livet.

• Negativa tankar tar energi, "sänker" oss , gör oss trötta, passiva, kanske mer mottagliga för depressioner, infektioner och sjukdomar, och gör det svårare att få "flyt" i tillvaron.


Det påstås att vi tänker över 50 000 tankar om dagen (hur man nu räknat ut det?). Med tanke på hur mycket de påverar oss borde man kanske tänka sig för? Positiva tankar attraherar och drar nämligen till sig fler positiva tankar, och de negativa gör på samma sätt med negativa tankar. Och båda sorterna sprider sig i omgivningen som ringar på vatten.....


"-Men man måste väl vara realist? Det GÅR inte att vara positiv i dagens värld...." -Jo ,det går! Mer kommer i näst inlägg.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar